Reken ook voor grote vastgoedprojecten op ons!

Wist je dat Immo Stijn ook optreedt als tussenpersoon bij de verkoop van grote vastgoedprojecten?

Naast de aankoop, verkoop en verhuur van aparte woningen treedt Immo Stijn ook op als tussenpersoon voor grotere vastgoedprojecten. En met succes. Dat bewezen we alvast in 2020 met de verkoop van 15 appartementen en een achterliggend garagecomplex in de Koning Albertstraat te Zedelgem.

Vind alle panden

Concreet ging het om twee residenties uit het bouwjaar 2009 en 2010, met in totaal 15 appartementen, 39 garages en 1 autostaanplaats. Midden 2019 kregen we de vraag van de toenmalige eigenaar om discreet op zoek te gaan naar een koper voor het volledige project.

We gingen binnen ons netwerk op zoek naar een investeerder en vonden al snel een kandidaat-koper. Na enkele weken van onderhandelen was de verkoop rond. We begeleidden het volledige traject, van de opmeting van het volledige complex tot de basisakte bij de notaris. Alles in volledige discretie. We namen ook de communicatie naar de huurders op ons en vormden het centrale aanspreekpunt voor al hun vragen.

Na het verlijden van de akte vroeg de nieuwe eigenaar ons om de herverkoop te organiseren. We gingen meteen aan de slag. Op vandaag zijn 9 van de 15 appartementen en 12 garages opnieuw verkocht aan investeerders én eigenaars.

Vastgoedproject Immo Stijn
terug naar overzicht

Op zoek naar een betrouwbare partner voor jouw vastgoedproject?

Heb je een groot vastgoedproject en ben je op zoek naar een partner met kennis van zaken?
Of wil je investeren in kwalitatief vastgoed in jouw buurt?