Koper aan het woord

Hoe kwam je bij Immo Stijn terecht?

Via mijn moeder die in Veldegem woont. Tijdens een wandeling kwam ze het pand tegen.

Naar wat was je op zoek?

Ik was op zoek naar een alleenstaande of halfopen woning met renovatie mogelijkheden en een (moes)tuin op max. 15 min van Brugge.

Wat heeft jou overtuigd?

De degelijke structuur van de woning, de ruime tuin, de buurt en het vlotte contact met Immo Stijn.

Hoe is de koop verlopen?

De aankoop is heel vlot verlopen.
Ik ben al even op zoek naar een woning, eerst in Gent en daarna in Brugge. Via Immo Stijn kreeg ik de mogelijkheid de woning meerdere keren te bezoeken waardoor ik een weloverwogen keuze kon maken. In Gent of in Brugge heb je 1 kans en moet je meteen beslissen, bovendien swingen de prijzen daar de pan uit en koop je eigenlijk een veel te dure woning. Nu heb ik deze woning rustig en aan een eerlijke prijs kunnen kopen. 

Hoe zou je de service bij Immo Stijn omschrijven?

Top service. Mijn vragen werden steeds binnen enkele uren beantwoord, zelfs op zondag!
Documenten konden bovendien online getekend worden waardoor ik niet speciaal van Gent naar Veldegem moest rijden om een krabbel te plaatsen.

Zou je Immo Stijn aanbevelen?

Zeker! Vriendelijk en vlot contact en een correcte afhandeling! 

Jakob. U.

Vastgoed verkocht
Vastgoed verkocht
terug naar overzicht

Op zoek naar een woning?