Wij luisteren naar jou

In de eerste plaats luisteren we naar jouw wensen en verwachtingen. Maar we hebben ook oog voor je bezorgdheden. Want een huis kopen of verkopen is een hele stap, zowel praktisch als emotioneel. Je kan steeds met al je vragen bij ons terecht.

Als objectieve derde partij staan we klaar voor alle betrokken partijen met deskundig advies. Samen zoeken we naar de beste oplossing. Indien nodig, verwijzen we door binnen ons netwerk van professionals.

Advies bij verkopen/kopen vastgoed

Ons team

Stijn is zaakvoerder en de drijvende kracht achter Immo Stijn.
Na zijn studies bedrijfsmanagement en zijn opleiding tot vastgoedmakelaar ging hij aan de slag in de vastgoedsector. Hij deed zowel ervaring op in de verkoop van bestaande panden als in projectontwikkeling en de verkoop van nieuwbouwprojecten. Begin 2019 koos hij ervoor om zijn droom waar te maken en te starten met een eigen vastgoedkantoor in Zedelgem.

Marie zit momenteel in haar laatste jaar Vastgoedmakelaar. De passie voor vastgoed werd haar met de paplepel ingegeven: haar ouders verhuren al jaren appartementen aan de kust. Aan de telefoon of op kantoor, voor verkoop of verhuur, met de glimlach staat ze de klanten van Immo Stijn te woord. Hoe we haar het best kunnen omschrijven: sociaal, sportief en creatief. Zo volgt ze bijvoorbeeld een opleiding tot websitedesigner. Ze weet dus als geen ander hoe je een woning aantrekkelijk in beeld brengt.

Team Immo Stijn
terug naar overzicht

Een vrijblijvend gesprek bij ons op kantoor of bij je thuis?