Ervaring ten dienste van onze klant

Als expert ter zake zijn we op de hoogte van de actuele huurwetgeving en kennen we de vastgoedmarkt door en door. Zo adviseren we je over een correcte huurprijs voor jouw pand en eventuele kleine aanpassingen die ervoor kunnen zorgen dat je pand sneller wordt verhuurd. We zien er op toe dat de huurder zijn verplichtingen nakomt en staan voor je klaar bij eventuele problemen of defecten.

Advies voor verhuurder

Stappenplan voor een verhuur zonder zorgen

01.

Afspraak ter plaatse

We komen het pand ter plaatse bekijken en geven advies over de huurprijs en eventuele kleine aanpassingen.
02.

Virtuele rondleiding

Dankzij onze virtual tour tool kunnen geïnteresseerden online rondwandelen in de woning.
03.

Pand in de kijker

We plaatsen borden aan de woning en publiceren een advertentie op onze eigen website en de belangrijkste online kanalen.
04.

Geschikte huurder

We gaan op zoek naar de meest geschikte huurder, plannen huisbezoeken en volgen afspraken op.
05.

Huurcontract

We stellen het huurcontract op volgens de meest recente wetgeving en voeren een gedetailleerde plaatsbeschrijving uit.
06.

Administratie

Voor de huurder intrekt in het pand, brengen we alle nodige verzekeringen in orde en zetten we de meterstanden over.

Rentmeesterschap

Kies je voor de formule van rentmeesterschap, dan blijven we ook na het vinden van een geschikte huurder het aanspreekpunt voor zowel huurder als verhuurder. We houden je op de hoogte van de jaarlijkse huurindexatie en ondernemen actie bij laattijdige betaling. Zijn er problemen, dan nemen we onze verantwoordelijkheid en gaan als bemiddelaar op zoek naar een oplossing. Bij een defect contacteren we meteen een vakman voor de herstelling, uiteraard nooit zonder daarover vooraf contact op te nemen. Tot slot gaan we elk jaar langs op controlebezoek.

Rentmeesterschap te  Veldegem

De woningpas

De woningpas is een nieuw initiatief van de Vlaamse Overheid en is het digitaal paspoort van je woning. Het bundelt alles in één online database: attesten en keuringen, informatie over isolatie, energie en installaties, de historiek en de omgeving van je woning, enz. In de toekomst wordt de woningpas zowel voor huurders als verhuurders een belangrijk instrument. We beantwoorden graag al je vragen en zorgen voor een correcte opvolging.

Immo Stijn
terug naar overzicht

Ga jij ook voor een verhuur zonder zorgen?