Wij luisteren naar jou

In de eerste plaats luisteren we naar jouw wensen en verwachtingen. Maar we hebben ook oog voor je bezorgdheden. Want een huis kopen of verkopen is een hele stap, zowel praktisch als emotioneel. Je kan steeds met al je vragen bij ons terecht.

Als objectieve derde partij staan we klaar voor alle betrokken partijen met deskundig advies. Samen zoeken we naar de beste oplossing. Indien nodig, verwijzen we door binnen ons netwerk van professionals.

Advies bij verkopen/kopen vastgoed

Ons team

Stijn is zaakvoerder en de drijvende kracht achter Immo Stijn.
Na zijn studies bedrijfsmanagement en zijn opleiding tot vastgoedmakelaar ging hij aan de slag in de vastgoedsector. Hij deed zowel ervaring op in de verkoop van bestaande panden als in projectontwikkeling en de verkoop van nieuwbouwprojecten. Begin 2019 koos hij ervoor om zijn droom waar te maken en te starten met een eigen vastgoedkantoor in Zedelgem.

Anne-Sophie volgde een opleiding tot administratief-commercieel bediende en heeft ruim 10 jaar ervaring in de immobiliënsector. Met de glimlach staat ze de klanten te woord, aan de telefoon en in het kantoor. Als administratieve duizendpoot ondersteunt ze haar commerciële collega’s waar nodig. Ze woont in Veldegem en kocht haar woning via Immo Stijn. Overtuigd van de persoonlijke en eerlijke aanpak bij Immo Stijn, helpt ze nu anderen bij het vinden van hun droomwoning.

Team Immo Stijn
terug naar overzicht

Een vrijblijvend gesprek bij ons op kantoor of bij je thuis?