No-nonsense aanpak

Bij Immo Stijn houden we van een directe aanpak. Persoonlijk en resultaatgericht, transparant en eerlijk. Wij zijn jouw centrale aanspreekpunt en begeleiden je bij elke stap van de verkoop.

Twijfel je over de vraagprijs? Vanuit onze ruime ervaring in de sector adviseren we je over de correcte prijs voor jouw pand. Ontbreken er bepaalde attesten of vergunningen? Dan brengen we alles zo snel mogelijk in orde en nemen eventuele kosten op ons zodat de verkoop vlot kan starten. Van schatting tot verkoop, ons team staat steeds voor je klaar.

Stel ons jouw vraag
Vlotte verkoop van vastgoed

Stappenplan voor een verkoop
zonder zorgen

01.

Gratis en vrijblijvende schatting

Als expert ter zake adviseren we je vrijblijvend over een correcte vraagprijs voor je woning.
02.

Attesten en vergunningen

We brengen alle wettelijk verplichte documenten in orde (EPC attest, bodemattest, elektrische keuring …).
03.

Professionele foto's en virtuele rondleiding

Dankzij onze virtual tour tool kunnen geïnteresseerden online rondwandelen in de woning.
04.

Pand in de kijker

We plaatsen verkoopborden aan de woning en publiceren een advertentie op onze eigen website en de belangrijkste online kanalen.
05.

Aanspreekpunt voor geïnteresseerden

We beantwoorden de vragen van potentiële kopers en leggen huisbezoeken vast.
06.

Onderhandelen

Als objectieve derde voeren we de onderhandelingen en houden je op de hoogte van elk bod dat wordt uitgebracht.
07.

Compromis

Wordt een bod aanvaard, dan stellen we een compromis of verkoopovereenkomst op en leggen dit ter nazicht voor aan je notaris.
08.

Opvolgen contact met de notaris

In de aanloop naar het verlijden van de akte blijven we in nauw contact met je notaris.

Gratis en vrijblijvende schatting

Een succesvolle verkoop begint met een correcte vraagprijs. Met kennis van zaken adviseren we je over de juiste prijs voor jouw pand. Wordt je woning niet door ons verkocht en wil je graag een tweede opinie? Ook dan kan je op ons rekenen voor onafhankelijk en professioneel advies.

Gratis schatting

Transparante communicatie

We vinden het erg belangrijk dat je als verkoper op elk moment op de hoogte bent van de status van de verkoop: waar en wanneer verschijnen de advertenties, wie reageert, wie komt wanneer op bezoek, wie brengt welk bod uit … We nemen regelmatig contact met je op en overlopen alles samen, telefonisch of op afspraak. Bovendien ontvang je elke maand een uitgebreid rapport.

Virtuele rondleiding

Potentiële kopers gaan steeds vaker online op zoek naar bijkomende informatie vooraleer ze een afspraak ter plaatse maken. Daarom investeerden we in een virtual tour tool waarmee geïnteresseerden vanuit hun eigen zetel een bezoek kunnen brengen aan je woning. Willen ze daarna graag ter plaatse langskomen, dan leggen we in onderling overleg een huisbezoek vast.

Virtuele rondleiding immo vastgoed
terug naar overzicht

Een vrijblijvende schatting van je woning?